inter————accions

Publicacions∨∨

El 2013, després del primer projecte amb el Seminari i el Workshop a les Facultats de Belles Arts (UB) i a l’Escola Superior Tècnica d’Arquitectura de Barcelona (UPC), diversos estudiants i professors col·laboradors escriuen en una publicació, de les primeres gestionades per alumnes i amb l’edició d’ambdues universitats.

2014 / Inter-Accions. Pràctiques col·lectives per a intervencions a l’espai urbà Reflexions d’artistes i arquitectes en un context pedagògic col·lectiu
Sergi Selvas i Marta Carrasco (eds.) Barcelona: Universitat de Barcelona. Publicacions i Edicions i Universitat Politècnica de Catalunya. Iniciativa Digital Politècnica. Més info aquí.

Articles

2015 / Inter-Accions. Prácticas colectivas en el espacio urbano: un proyecto pedagógico entre arquitectura y arte. DEARQ: Revista de Arquitectura de la Universidad de los Andes, 16, 76-89. Monogràfic “Acciones Urbanas”. ISSN 2011-3188. Disponible online.

2015 / Inter-Accions. Una experiencia transdisciplinaria en un contexto pedagógico colectivo. REIRE, Revista d’Innovació i Recerca en Educació, 8 (2), 242-255. ISSN: 1886-1946. Disponible online.

Ponències

2014, octubre / Participació a la taula rodona “Alternatives Pedagògiques i Escola. Seminari de reflexió pràctica sobre innovació i renovació pedagògica a través de l’educació artística. Debat, eines, metodologies i propostes educatives”. En el marc de Pedagogies de Fricció. Cicle Lesson 0, Fundació Miró, Barcelona.

2014, setembre / Inter-Accions. Una experiencia transdisciplinaria en un contexto pedagógico colectivo. Ponència presentada a les IV jornadas sobre La relación pedagógica en la universidad. Aprender cuando se enseña. Universitat de Barcelona, Barcelona.

2013, setembre / Participació a la taula rodona “Espècies d’espais: exercicis sobre la ciutat”. En el marc de la Sala d’Art Jove 2013, Barcelona.